Massagepraktijk Lisanne Peters

Webshop

Nu in de aanbieding!
SKU: N/A. Category: .

Combinatiemassage

 21,00 182,50

Deze massage bestaat uit een combinatie van een ontspanningsmassage en een sportmassage. Indien u een complete sportmassage te stevig vind, maar toch behoefte heeft aan het onder handen nemen van knopen of krampen is dit een goede massage voor u. Daar waar uw spieren vast zitten kan dan een sportmassagetechniek gebruikt worden en de rest van de massage ontspanning.

Sportmassage is een massagevorm waarin zowel de westerse kennis van gezondheidszorg als de oosterse filosofie een belangrijke rol spelen.

De ontspanningsmassage kan allerlei klachten zoals stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.

Tegenwoordig hebben veel mensen de volgende klachten: nek/schouder klachten, rugpijn, hoofdpijn, stress, vermoeidheid en weinig energie.

Deze klachten kunnen vaak signalen zijn van overbelasting van je geest of lichaam.

Door middel van diverse massagetechnieken wordt invloed uitgeoefend op de huid, spieren en gewrichten. Door de toegenomen doorbloeding worden afvalstoffen verwijderd en wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd waardoor vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

 

Wissen