Massagepraktijk Lisanne Peters

Webshop

Nu in de aanbieding!
SKU: N/A. Category: .

Zwangerschapsmassage

 21,00 47,00

De zwangerschap behoort tot de mooiste momenten in het leven van een vrouw, maar de lichamelijke veranderingen en veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen voor ongemakken zorgen.

Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. Tijdens de massage ligt de vrouw op de zij. Zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen, waarbij zo min mogelijk warmte mag vrijkomen door wrijving, aangezien het lichaam dit kan herkennen als koortsverschijnselen en het afweersystemen kan inschakelen. Om deze reden wordt ook veel massageolie gebruikt.

De zwangerschapsmassage is vooral ontspannend maar zorgt ook dat de strakke buik wat soepeler aanvoelt. Je krijgt meer energie. De zwangerschapskwaaltjes worden verminderd. Ook komen er minder stresshormonen vrij waardoor men ook geestelijk tot rust komt. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door zowel moeder als kind. Vooral tijdens de laatste fase van de zwangerschap zijn deze momenten van diepe ontspanning onmisbaar.

Dankzij zwangerschapsmassage verloopt de zwangerschap niet alleen aangenamer, ook de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling nemen aanzienlijk af.

Belangrijk
Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling.
De massage is geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap.

Na de bevalling
Ook voor na de bevalling helpt zwangerschapsmassage om je lichaam weer te herstellen en nek en schouderklachten worden meer ontspannen wat door borstvoeding en het dragen van de baby wordt belast. Dit mag na 4 weken na de bevalling en 6 weken na een keizersnee.

Wissen